Cadeau voor vrachtwagenchauffeurs

Z

Eigen productie

Z

Hoge kwaliteit

Z

Gedetailleerd

Z

Veilig betalen

Z

Gratis afhalen

Auto’s

Vrachtwagens

Bloembakken

Modellen & Uitvoeringen

Ons assortiment vrachtwagen tuinbeelden biedt een breed scala aan mogelijkheden. Kies uit losse trekkers met tademassen of voorloopassen, bakwagens met of zonder tademas, of combineer losse trekkers met een aanhangwagen of oplegger naar keuze. Gaat u voor een bakwagen dan kunt u deze tevens gebruiken als bloembak voor in uw tuin. Een perfect cadeau voor een vrachtwagenchauffeur.

Voor liefhebbers van de DAF XF serie bieden wij talloze uitvoeringen. Kies uit modellen uit de serie 2011 t/m 2013 of de serie 2016 t/m 2018, met verschillende chassis- en cabineuitvoeringen. Ook zijn er enkele klassieke DAF modellen beschikbaar zoals de DAF 2000, 2400 of 2600.

Ook de Volvo en Scania fans kunnen bij Betonauto.nl kiezen uit een ruim assortiment modellen. Zo zijn onder andere de Volvo F10, F16 en F88 series beschikbaar in verschillende uitrvoeringen. Bij de Scania modellen heeft u de keuze uit de Scania Torpedo of de Scania 141.

Naast onze betonnen vrachtwagens kunt u ook kiezen voor diverse betonnen auto’s zoals de Fiat 500, Citoën 2CV of de Volkswagen Kever. Uiteraard ontbreken ook de DAF 33, DAF 55 en de Volkswagen T1 niet. Bekijk hier alle betonnen auto’s.

 

DAF

Scania

Volvo

Maatwerk – Creëer een uniek cadeau

Maak uw cadeau voor een vrachtwagenchauffeur nog unieker door een betonnen vrachtwagen of auto geheel op maat te laten maken met uw eigen kleurstelling en logo’s. Voor een vrachtwagenchauffeur is er niets mooier dan een miniatuur van zijn eigen vrachtwagen te mogen ontvangen. Door de jaren heen hebben wij dan ook vele verschillende maatwerk opdrachten uitgevoerd, vaak in het kader van een verjaardag, jubilieum of pensioen van een vrachtwagenchauffeur.

Wilt u een unieke uitvoering van een betonnen vrachtwagen of auto met uw eigen kleurstelling en logo? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Op basis van uw wensen en beeldmateriaal schilderen wij het model naar keuze geheel in de kleurstelling zoals u die voor ogen heeft. Ook het schilderen van uw bedrijfslogo op de vrachtwagen is geen probleem. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor dit unieke cadeau voor een vrachtwagenchauffeur? Neem dan contact met ons op of bekijk de vele unieke voorbeelden die wij inmiddels hebben geproduceerd.

Vraag geheel vrijblijvende een offerte aan

Productie & Contact

Al onze modellen zijn met de hand door ons vormgegeven op basis van het originele model in schaal 1:10 evenals de productie van de bijbehorende gietmallen. Hierdoor zijn al onze modellen zeer nauwkeurig en ziet u vele details terug in de betonnen modellen. Ook de productie en afwerking van de betonnen vrachtwagen plantenbakken wordt door ons uitgevoerd waardoor wij een hoge kwaliteit van onze modellen kunnen garanderen.

Heeft u vragen over onze betonnen auto’s en vrachtwagens of wilt u advies over welk model u het beste cadeau kunt geven aan een vrachtwagenchauffeur? Neemt u dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden via info@betonauto.nl of bel ons op telefoonnummer 0653316190.

Wilt u ons assortiment betonnen auto’s en vrachtwagens bezichtigen in Stroe? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Auto’s

Vrachtwagens

Bloembakken