Klantenservice

Betaling

Bij het plaatsen van een bestelling in onze webshop heeft u de mogelijkheid om met iDeal of Bancontact af te rekenen. Kiest u voor de leveringsoptie ‘Afhalen’ dan is het mogelijk om contant te betalen bij het afhalen van uw bestelling.

Verzendmethoden

Verzending van uw bestelling(en) is enkel op aanvraag mogelijk. Dit gezien producten snel beschadigd raken tijdens het transport via PostNL. Neemt u contact met ons op voor het bespreken van de verzendmogelijkheden.

Alle bestellingen zijn gratis af te halen bij onze productielocatie in Stroe (Gld.).

Verzendkosten

Verzending van uw bestelling(en) is enkel op aanvraag mogelijk. Vanwege het sterk varierende gewicht en verschillende afmetingen van onze producten worden de verzendkosten per product berekend. Besteld u meerdere producten dan worden de verzendkosten bij elkaar opgeteld en worden de producten apart van elkaar verzonden. Neemt geheel vrijblijvend contact op om de verzendmogelijkheden te bespreken.

Afhalen

U heeft in onze webshop de mogelijkheid een bestelling af te halen bij onze productielocatie in Stroe (Gld.). Voor het afhalen van uw bestelling dient er vooraf een afspraak te worden ingepland. Neemt u voor het maken van een afspraak contact op via info@betonauto.nl of neem telefonisch contact op via 0653316190. Vermeld bij het maken van een afspraak uw bestelnummer.

Retourneren

Heeft u uw bestelling ontvangen en bent u niet tevreden? Neem dan contact met ons op via info@betonauto.nl of telefonisch op het nummer 0653316190 dan zoeken wij gezamenlijk naar een passende oplossing. Bij het retourneren van de bestelling zijn de verzendkosten voor het retourneren van de bestelling voor rekening van de consument.

Garantie

Onze betonproducten worden geproduceerd met vakmanschap en de beste materialen. Heeft u uw bestelling op kleur laten maken dan geldt er een garantieperiode van 3 maanden voor zowel binnen- als buitengebruik.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kunt u hier bekijken