Klantenservice

Betaling

Bij het plaatsen van een bestelling in onze webshop heeft u de mogelijkheid om met iDeal of Bancontact af te rekenen. Kiest u voor de leveringsoptie ‘Afhalen’ dan is het mogelijk om contant te betalen bij het afhalen van uw bestelling.

Verzendmethoden

Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u van ons een verzendbevestiging. Uiteraard verpakken wij uw bestelling zorgvuldig zodat deze onbeschadigd wordt geleverd. Voor het verzenden van onze pakketten maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Bij grotere pakketten zetten wij onze eigen transportdienst in voor het levering van uw bestelling.

Verzendkosten

Vanwege het sterk varierende gewicht en verschillende afmetingen van onze producten worden de verzendkosten per product berekend. Besteld u meerdere producten dan worden de verzendkosten bij elkaar opgeteld en worden de producten apart van elkaar verzonden.

Afhalen

U heeft in onze webshop de mogelijkheid een bestelling af te halen bij onze productielocatie in Stroe (Gld.). Voor het afhalen van uw bestelling dient er vooraf een afspraak te worden ingepland. Neemt u voor het maken van een afspraak contact op via info@betonauto.nl of neem telefonisch contact op via 0653316190. Vermeld bij het maken van een afspraak uw bestelnummer.

Retourneren

Heeft u uw bestelling ontvangen en bent u niet tevreden? Neem dan contact met ons op via info@betonauto.nl of telefonisch op het nummer 0653316190 dan zoeken wij gezamenlijk naar een passende oplossing. Bij het retourneren van de bestelling zijn de verzendkosten voor het retourneren van de bestelling voor rekening van de consument.

Garantie

Onze betonproducten worden geproduceerd met vakmanschap en de beste materialen. Heeft u uw bestelling op kleur laten maken dan geldt er een garantieperiode van 3 maanden voor zowel binnen- als buitengebruik.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kunt u hier bekijken