Schaalmodel vrachtwagen laten maken

Z

Eigen productie

Z

Hoge kwaliteit

Z

Gedetailleerd

Z

Veilig betalen

Z

Gratis afhalen

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

Gedetailleerde schaalmodellen

Betonauto.nl is gespecialiseerd in het maken van unieke en gedetailleerde betonnen schaalmodellen van vrachtwagens en auto’s. Al vele jaren maken wij onze eigen gietmallen voor alle schaalmodellen op basis van de originele vrachtwagen of auto. Daarnaast gieten wij de uiteindelijke betonnen schaalmodellen van de vrachtwagens en auto’s in onze eigen productielocatie in Stroe. Op deze manier zijn wij in staat om zeer gedetailleerde betonnen schaalmodellen van vrachtwagens te maken.

Al onze betonnen vrachtwagens schaalmodellen kenmerken zich dan ook door de vele details die zichtbaar zijn in de tuinbeelden. Denk bijvoorbeeld aan een zeer gedetailleerde en herkenbare grille inclusief logo, koplampen of ruitenwissers. Zelfs de groeven in de banden en wielmoeren zijn zichtbaar in onze betonnen tuinbeelden van vrachtwagens en auto’s. Echte liefhebbers zullen deze details dan ook zeker herkennen.

Betonnen schaalmodellen

Onze betonnen schaalmodel vrachtwagens kunt u laten maken als trekker met een enkele as, tademas of voorloopas. Ook kunt u ervoor kiezen een schaalmodel vrachtwagen te laten maken als bakwagen. Daarnaast heeft u de keuze uit vele bijpassende opleggers en aanhangwagens die tevens geheel naar wens voorzien kunnen worden van uw ontwerp, kleuren en logo’s.

Wilt u een schaalmodel vrachtwagen laten maken maar heeft u nog vragen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier of via info@betonauto.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer 0653316190. Wilt u ons uitgebreide assortiment schaalmodellen van vrachtwagens en auto’s bezichtigen in Stroe (Gld.)? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Offerte aanvragen