Z

Eigen productie

Z

Hoge kwaliteit

Z

Gedetailleerd

Z

Gratis afhalen

Z

Veilig betalen

DAF 2800

Betonnen DAF 2800 beelden

Maak uw tuin uniek met een prachtig betonnen DAF 2800 schaalmodel. Beschikbaar in vijf verschillende uitvoeringen en te combineren met verschillende opleggers en aanhangers. Onze betonnen DAF 2800 vrachtwagens worden met de hand ontworpen in schaal 1:10 op basis van het originele model. Wij maken gebruik van beton van hoge kwaliteit voor optimale details in het betonnen model. Elk model wordt zorgvuldig en met de hand geproduceerd in onze productielocatie in Stroe (Gld.) om de beste kwaliteit te garanderen.

Wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@betonauto.nl of bel ons op telefoonnummer 0653316190. Bezoek onze productielocatie in Stroe voor een kijkje in ons assortiment, neem contact op om een afspraak te maken. Voeg een uniek accent toe aan uw tuin met een prachtige betonnen DAF 2800 van Betonauto.nl!

Uitvoeringen

Ons assortiment DAF 2800 schaalmodellen bestaat uit twee verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor DAF 2800 uitgevoerd als trekker of als bakwagen. De trekker uitvoering is tevens verkrijgbaar met een tademas of met een voorloopas. Bij de bakwagen kunt u tevens kiezen voor een uitvoering mét tademas.

Kiest u voor een trekker dan heeft u ook de mogelijkheid om deze uit te breiden met een oplegger of aanhangwagen om het geheel daarmee compleet te maken. Op deze manier stelt u eenvoudig uw eigen unieke DAF 2800 tuinbeeld samen.

Kleuren & Maatwerk

Alle DAF 2800 modellen zijn verkrijgbaar als blanco uitvoering of met een specifieke kleur zoals bijvoorbeeld blauw, geel of groen. Uiteraard is er de mogelijkheid om op aanvraag de DAF 2800 een specifieke kleurstelling te geven, waar mogelijk aangevuld met bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Heeft u interesse in het op maat laten maken van een DAF 2800 model? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of stuur een bericht naar info@betonauto.nl.

Productie

Al onze betonnen vrachtwagen tuinbeelden worden volledig met de hand geproduceerd in onze eigen werkplaats in Stroe (Gld.). Zo ook de DAF 2800. Het gehele proces vanaf de productie van de gietmal op basis van het origineel tot aan het maken het uiteindelijke gieten en afwerken van de betonnen DAF 2800 modellen gebeurt volledig in eigen beheer. Alleen op deze manier kunnen wij de hoogwaardige kwaliteit van al onze tuinbeelden garanderen.

Al onze tuinbeelden van vrachtwagens en auto’s kenmerken zich dan ook door de vele details die zichtbaar zijn in de tuinbeelden. Denk bijvoorbeeld aan een zeer gedetailleerde en herkenbare grille inclusief logo, koplampen of ruitenwissers. Zelfs de groeven in de banden en wielmoeren zijn zichtbaar in onze betonnen tuinbeelden van vrachtwagens en auto’s. Echte liefhebbers zullen deze details dan ook zeker herkennen.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie