Z

Eigen productie

Z

Hoge kwaliteit

Z

Gedetailleerd

Z

Gratis afhalen

Z

Veilig betalen

Scania Torpedo

Betonnen Scania Torpedo beelden

Bent u een liefhebber van de legendarische Scania Torpedo, plaats dan een van onze unieke en handgemaakte Scania Torpedo schaalmodellen in uw tuin. Beschikbaar in 8 verschillende uitvoeringen en te combineren met verschillende opleggers en aanhangers.

Al onze betonnen Scania Torpedo modellen zijn met de hand ontworpen op basis van het originele model en worden daarnaast met de hand geproduceerd in onze werkplaats in Stroe (Gld.). Om een hoge kwaliteit van onze schaalmodellen te garanderen maken wij gebruik van hoogwaardig beton. Daarnaast zijn onze gietmallen zeer gedetailleerd zodat zelfs de kleinste details van de Scania Torpedo zichtbaar zijn.

Wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@betonauto.nl of bel ons op het nummer 0653316190. Ook bent u van harte welkom in onze productielocatie en showroom in Stroe (Gld.) om het gehele assortiment te bekijken. Neem voor het bezoeken van onze showroom vooraf contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Uitvoeringen

U heeft de keuze uit 8 verschillende uitvoeringen van het Scania Torpedo schaalmodel. Zo kunt u kiezen voor een uitvoering met een dagcabine of slaapcabine en kunt u kiezen uit verschillende chassis uitvoeringen zoals een trekker, tademas of voorloopas. Ook zijn er diverse uitvoeringen als bakwagen beschikbaar, uitgevoerd met verschillende cabines en chassis uitvoeringen.
Kiest u voor een trekker dan heeft u ook de mogelijkheid om deze uit te breiden met een oplegger of aanhangwagen om het geheel daarmee compleet te maken. Op deze manier stelt u eenvoudig uw eigen unieke Scania Torpedo tuinbeeld samen.

Kleuren & Maatwerk

Al onze Scania Torpedo modellen zijn verkrijgbaar in een blanco uitvoering of met een specifieke kleur zoals rood, geel of groen. Naast deze standaard uitvoeringen is het mogelijk om de Scania Torpedo een kleur of uiterlijk naar wens te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van uw bedrijfskleuren of bedrijfslogo. Heeft u interesse in het op maat laten maken van een DAF 2800 model? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of stuur een bericht naar info@betonauto.nl.

Productie

Al onze betonnen vrachtwagen tuinbeelden worden volledig met de hand geproduceerd in onze eigen werkplaats in Stroe (Gld.). Zo ook de Scania Torpedo. Het gehele proces vanaf de productie van de gietmal op basis van het origineel tot aan het uiteindelijke gieten en afwerken van de betonnen Scania Torpedo modellen gebeurt volledig in eigen beheer. Alleen op deze manier kunnen wij de hoogwaardige kwaliteit van al onze tuinbeelden garanderen.

Al onze tuinbeelden van vrachtwagens en auto’s kenmerken zich dan ook door de vele details die zichtbaar zijn in de tuinbeelden. Denk bijvoorbeeld aan een zeer gedetailleerde en herkenbare grille inclusief logo, koplampen of ruitenwissers. Zelfs de groeven in de banden en wielmoeren zijn zichtbaar in onze betonnen tuinbeelden van vrachtwagens en auto’s. Echte liefhebbers zullen deze details dan ook zeker herkennen.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie